lauantai 9. tammikuuta 2016

Kuulumisia pitkästä aikaa!

Vähän on jäänyt blogin kirjoitus kiireiden alle, mutta onneksi ollaan keretty edes harrastamaan :) Viikottaiset agilitytunnit ovat jatkuneet samaan malliin ja tokoakin vähän harjoiteltu. Disa kävi Jyväskylän kansainvälisissä näyttelyissä tuloksina eh ja eri, mutta viimeistä sertiä vielä kaipaillaan. Tälle vuodelle vähän suunniteltu näyttelyitä, mutta esim. Lahti rn unohdin ilmoittaa tytöt. Kai sitä jostain keksii näyttelyitä mihin lähteä sertiä metsästämään :)

Agilityssä ollaan edistytty kovasti kaikkien kanssa ja tälle vuodelle ajattelin kisalisenssin lunastaa, joten muutamaan starttiin saatetaan kesällä mennä Disan kanssa.

Juuri nyt olemme lomailemassa Vuokatissa, asuntoautolla ja koirat tietty mukana. Ulkoiltu ja syöty ollaan kovasti ja mukavastihan tässä on päivät kulunut. Kovan pakkasen takia tytöillä on ollut takit päällä ulkoillessa. Tänään vietimme päivää kodalla ja jäällä, jossa mukana menossa oli Härdellin Bluebell eli Luna ja Härdellin Braveheart eli Feeti sekä Elopellon Etusivun juttu eli Wilho. Saatiin siis 6 schapen tapaaminen aikaan. Kuvia lisäilen kun saan ne koneelle, sikäli niistä edes osa onnistui 😂 Melkoinen Härdelli oli, mutta oli oikein mukava tavata Demin täyssiskoa ja -veikkaa taas pitkästä aikaa. Toki suloinen Wilho oli aivan ihana murulainen ❤ Ihana päivä kaikenkaikkiaan ❤ Huomenna mahdollisesti mennään Kajaani kv:n turistina ja sitten ajellaan kotia kohti. Feeti-veikka siellä metsästää viimeistä sertiään 😍

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti