sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Näyttelymenestystä by Demi

Loppu- ja alkuvuosi on mennyt pitkälti touhutessa seuran ja hallin merkeissä, joten kirjoittelut on jäänyt vähemmälle. Nyt on halli saatu kisa- ja treenikuntoon ja ensimmäiset kisatkin saatiin mallikkaasti läpi uudistetussa hallissa. Paljon se vaatikin töitä, rakkautta ja perkeleitä. Jossain vaiheessa tuntui jo ettei valmista tule, sillä seurasta riippumattomista syistä saimme useampia takapakkeja, mutta nyt on hienoa ja saimme erinomaista palautetta :)

Treenit on nyt ollut tauolla treenipaikkojen puutteesta johtuen. Demin kanssa ollaan niin sanotusti aktivoituduttu näytelmäkehissä ja tulostakin on tullut.

Lahden ryhmänäyttelyssä esiinnyimme 15.1.2017. Tuomarina toimi virolainen Dina Korna. Taustatietoina saimme kehönlaidalla tuomarista, että hän on juuri saanut arvosteluoikeuden rotuun ja mittasikin useamman yksilön korkeuden kehässä. Demi ei esiintynyt edukseen, ja tuomari neuvoi meitä kulkemaan edestakaisin kolme kertaa ennen kuin näki takaliikkeet kunnolla. Arvostelua en ole vielä saanut käännätettyä, sillä se on kirjoitettu viron kielellä, eikä käännöspalvelu toiminut. Demin tulos oli kuitenkin ERI2, SA, PN3. 1. ja 2. veivät ruusukkeet, joten "muistoja" ei tästä jäänyt ;)

Turun kansainväliseen näyttelyyn mietin lähtöä aamuun saakka, Demi kulkee epäpuhtaasti lihasjumien takia. Liike kuitenkin hieman parani perjantain hieronnan ansiosta, joten maksettu kun oli päätimme lähteä kokeilemaan. Tuomarista ei muuta tietoa kuin, että venäläinen (en edes katsonut onko mies vai nainen :D). Pennuista alkaen piti isoista/korkeista schapeista, heitin viimeisetkin toiveet jo siinä vaiheessa, sillä Demi on matala ja hintelä ja ikää on kuitenkin jo yli kolme. Kehään oli ilmoitettu 21 schapea, peruutuksia oli tullut, niin että pennut mukaan laskien kehässä esiintyi 15 koiraa.

Demin "voittorivi" ERI1, SA, PN2, SERT, VARACA
Arvostelu: Enough bone, correct size. Feminine expression. Enough good topline. Close in hocks. Excellent temperament. Typical coat.

Ei siis mikään huippu arvostelu, Demi ontui kehään mennessä ja hiukan taas väisti tuomaria, sain sen kuitenkin ruotuun ja ravissa tuntui koiran liikkuvan puhtaasti, muutama laukka askel otettiin AVO-kehässä, mutta ROP-kehässä mentiinkin oikein kauniisti.

Nyt ollaan sitten yhtä Sertiä vaille valioita ja seuraavia näyttelyitä tutkitaan jo innokkaasti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti