sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Tampere kansainvälinen näyttely

Vappupäivää juhlittiin Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa koiranäyttelyn merkeissä. Ilmoitin tytöt mukaan myös seuramme kannatus mielessä, sillä YLÖKK oli yksi järjestävistä seurasta. Omat työvuoroni estivät talkoilemisen, onneksi kuitenkin kerkisimme kehään esiintymään.

Tuomarina toimi Harry Tast. Arvosteluissaan hän kiinnittää paljon huomiota liikkeeseen, vähän siis jännitti Demin puolesta.

Demi esiintyi avoimessa luokassa. Demi väisti tuomaria ja pälyili koko ajan kehän laidalle etsien Disaa ja Misiä. Arvostelu oli rakenteellisesti hyvä ja tuomari tykästyi Demiin, luokkasijoituksissa tuli kertomaan, että harmi kun on niin arka, muutoin niin hyvä koira. Kehoitti meitä jatkamaan näyttelyitä. Arvostelu:  "2v nartulle sopiva rungon pituus. Riittävä raajakorkeus. Oikea kallon muoto ja otsapenger. Hyvä raajarakenne. Oikea karvanlaatu. Käsittelyssä jännittynyt. Hieman vapautuu liikkeessä, ei tahdo seistä tasapainossa" Eh, Avk3.

Disa esiintyi edukseen, tuomarilla oli vähän kommentoitavaa luustosta, muutoin kyllä tykkäsi. Siis rotuun hieman raskas luustoinen ja viimeiset kylkiluut ovat lyhyet ja hieman törröllä. Kuitenkin arvosteli meidät Eri, Vak1 ja SA. Pn-kehässä kertoi vielä uudestaan, että harmi kun on raskas luustoinen, muutoin aivan ihana koira ja tästä sijoitus PN2, ja palkitsi Vara-Cacibilla. 

Tässä vielä arvostelu: "4v, erinomainen tyyppi. Erinomainen kallon muoto ja täyteläinen kuono-osa. Raajoissa voimakkaat kulmaukset ja luusto, viimeiset kylkiluut lyhyet. Erinomainen karvapeite. Tarmokkaat tasapainoiset liikkeet, joustava askel."

Tuomarista jäi kyllä tosi hyvä mieli, Oikein mukava koiralle ja esittäjälle. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti