torstai 10. maaliskuuta 2016

Agikuulumisia

Parista treenistä on jäänyt kirjaamatta tänne blogiin, ei vaan ole tullut tekstiä silloin kun olisi ollut aikaa kirjoittaa. Hyviä treenejä ollut niin Päivin kuin Anninankin tunneilla. Mölleissä ollaan keskitytty kehittämään koiraa eteenpäin. Eli jokaiselle on ollut oma treeni. Alicen kanssa ollaan keskitytty etenemiseen ja keppeihin, lisäksi keinutreeniä. Alicella ilmeisesti hormoonit hyrräs, joten typy vaikutti ohjatuissa treeneissä väsyneeltä ja asenne oli "että kai mä nyt sitten, kun kerran sanot, vaikkei yhtään kiinnostais". Löntystellyt radan mun perässä. Nyt on juoksut ohi ja todella toivon, että myös tämä vaihe on ohi.

Disan kanssa treenit menneet tosi hyvin, vauhtia vaan vähän liikaakin. Ei siis aina malta kuunnella ja seurata vaan jos ohjaus on vähänkin myöhässä, tekee omat ratkaisunsa. Kepit menneet nyt tosi hyvin, siinäkin malttamattomuutttaan saattaa vikasta välistä karata. A:lle rakennetaan nyt juoksutyylistä kontaktia, kun kyynärät palautuivat 1/1 kennelliitosta. Edetty ollaan tällä kaudella oikein kivasti. 

Kesäkauden treeniryhmiin on nyt haku käynnissä! Vielä vähän hidastelen ilmottautumisen kanssa, sillä ensi viikolla menemme ortopedille Disan ja Demin kanssa. Disan kyynärät siis 1/1 ja lonkat C/C ja Demillä kyynärät 1/1 ja lonkat A/A. Demiltä otetaan uudet kuvat ja tehdään ontumatutkimus ja Disalle ontumatutkimus. Haluan siis varmistaa, että uskallanko treenata koirien kanssa agia vai en. Jos saan molemmille "treeniluvan", yritän saada Alicelle eri ohjaajan ja Alicen kanssa käydään kuvissa jossain vaiheessa.

Käytiin myös omatoimitreeneissä pariin kertaan Anninan kanssa. Demikin pääsi kepeille ja putkikulmia treenaamaan. Mukana olivat myös Anninan siskon koirat, Tara ja Luna.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti