keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

HIljainen koti

Koti on tyhjä, kuulen kun naputtelen näppäimistöä. Saan kirjoittaa aivan rauhassa, yhtään kuonoa ei tyrkkää kainalosta väliin. Ihana hiljaisuus..
Että on ahdistavaa, en ole ennen huomannut kuinka näippäimistöstä kuuluu tällainen ääni. Olen ollut yhteensä tunnin ilman koiria ja nyt tekisi mieli jo hakea takaisin! Kotona tästä ajasta olen ollut vartin, joten ehkei nyt vielä haeta. Hoitopaikkaan tarvii vaan vielä soittaa illalla ohjeita, vaikka A4:n mittaisen viestin jo jätinkin.

Laumamme ainoalla uroksellakin taitaa olla vähän ikävä, kun kotiin tullessaan "haukkui" ohimeneviä koiria ikkunassa. Pojat on aina poikia, vai miten se menee..

Kyllä ensimmäistä kertaa 1,5 vuoteen olemme lähdössä reissuun. Demi ei ole koskaan ennen ollut hoidossa. Disa on ollut hoidossa, samassa talossa kuin me asumme ja päivät on siis saanut olla kotona. Alice on ollut pisimmillään yhden yön meillä ollessaan. Nyt kaikki koirat ovat 17 päivää hoidossa. Nyt jännittää muistinko kaiken? Enköhän. Ruokaa ainakin oli yhteensä yli sata purkkia.

Huomasin lajityypillisen ruokavalion huonon puolen. Laitoin koirille ruoat valmiiksi annospakkauksiin, jotta hoidossa olisi mahdollisimman helppoa ruokkia ja antaa oikeat määrät ruokaa. Kyllähän siinä meinasi ikä ja terveys mennä, mutta kaikki saatiin perille. Viime töikseni vielä "leivoin" herkkuja mukaan, jotta saavat niitä antaa palkkioksi.

Koska ilmat ovat säätiedotuksen mukaan märkää ja yksi meteorologi kuului sanovan, kevään loppuneen ja syyssäiden alkaneen, ompelin jo pitkään mielessä olleet kylpyloimet kaikille kolmelle. Oli mielestäni todella hienot ja yksinkertaiset tehdä. Alla vielä taidonnäytteeni Disan yllä :)
Tämän myötä toivotammekin hyvää pääsiäistä ja palaamme huhtikuun puolessa välin kotiin ja treenikentille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti