sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Näyttelytreeniä koko lauman voimin

Nyt lomalta palailtu ja lauma saatu kokoon. Nää pari päivää olen lähinnä vaan maannut sohvalla flunssaisena, mutta olihan se pakko treenaamaan päästä pitkän tauon jälkeen.

Normaalisti meillä on sunnuntaisin Henna Mattilan pitämät tokotreenit, mutta nyt kun näyttelykesä lähestyy ja eritoten suosittu Tampereen kansainvälinen näyttely, piti Henna meille näyttelytreenit.

Misi on mukana näyttelyissä niin henkisenä tukena kuin välillä Disaa esittämässä. Sen takia päätimmekin koko porukalla lähteä treenaamaan ravausta ja "kopelointia". Misi treenasi Disaa, minä Demiä ja Alice oli kehän laidalla rapsutettavana.

Alkuun Demillä liike oli lähinnä hyppelyä edellä meneviä Disaa ja Misiä kohti, mutta kyllähän se alkoi sujua. Yksittäin mennessä saatiin hyvää palautetta, kun askel on hyvä ja liikkuu suorassa, vaikka katse on esittäjässä kiinni tiukasti. Seistessä Demi oli niin kiinnostunut herkuista, ettei pysynyt hetkeäkään paikallaan. Täytyy varmaan vaihtaa herkut ei niin hyviin herkkuihin :). Lopuksi juostessa katsekin alkoi jo olla eteenpäin

Disan ravi oli kaunista katseltavaa, askellus oli täydellistä ja häntä heilui iloisena. Ainoastaan esittäjää kohti kääntyvä pää esti "tuomaria" näkemästä ilmettä. Disalla seisominen oli kuitenkin unohtunut aivan kokonaan. Täytyy siis aloittaa tehotreeni seisomisesta ja raviakin tarvii vielä vahvistaa, josko se pääkin kääntyisi takaisin suoraan.

Lopuksi Henna napsi muutaman kuvan koirista, josko sieltä vihdoin saataisin joku onnistunut seisontakuva.

Hyvä mieli ja jopa luottavainen meidän kauhukaksikon kehäkäytöstä kohtaan,eiköhän me joissain kisoissa pärjätä neljän sertin arvoisesti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti