perjantai 24. huhtikuuta 2015

Koiranpäivää

Hyvää myöhästynyttä koiran päivää kaikille. Meillä vietettiin koiranpäivää ensin oman porukan tunnin mittaisella mettälenkillä, sitten 1,5 tunnin mittaisella lenkillä Ellin ja Hertan kanssa. Misi kysy kotiutuessamme, että mitä sä oot näille tehnyt, kun kaikki vaan möllötti sohvalla :)

Onnistui tuo meidän rääpälekin koiranpäivän kunniaks. Meinaan rikkomaan tassunsa. Huomasin kesken mettälenkin, että klenkkaa vasenta etutassua ja pysähty nuolemaan sitä. Antoi nätisti katsoa anturaa ja halkeemahan siellä oli ja verta vuosi.

Neiti tapansa mukaan ei anna pikkuasioiden häiritä, joten lenkki jatkui ja minä yritän saada kavereita ja ell kiinni, ett mitä tehdä. Ell ohjeiden mukaan, hyvä huuhtelu vedellä, hengittävä sukka ulkona ja yöllä ja tarvittaessa Betadinella huuhtomista. Meno maistuu typyllä, toki kovasti yrittää nuolla tassua aina tilaisuuden tullen. Omaan silmään en huomaa, että klenkkais enää, toinen juttu on sitten viikon päästä. Näyttääkö tuomarin silmän klenkkaavan vai eikö?

Hei, jos kaipaat samanlaista meininkiä kun meillä, niin käy kurkkaan Kennel Härdellin pennut ja ihastu :D ja on siel varmaan vähä rauhallisempiakin pentuja kuin tuo rääpäle <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti