lauantai 2. toukokuuta 2015

Tampere kv

Ylläyksiä oli Tampere kv täynnä, tai ainakin minä meinain järkyttyä, kun Demi sai SA:n, ja sitten pn kehässä sijoittui kolmanneksi. Nappasi kotiin vielä vara-Sertin ja vara-Cacibin. Misi kysyi, kun kävin koiran vaihtamassa, että miten se (Demi) voi saada SA:n? Kyllä itsekin mietin, että otanko koko koiraa mukaan, mutta ilmeisesti kannatti :) Tuomarina Marina Ostrovskoya, Venäjä

Arvostelusta päätellen mun rääpäle on sittenkin alkanut kasvattaa lihaksiaan ja turkkiaan, vaikkei se vielä mielestäni erinomaisen lihaksikas ole ;)

Demi (Härdellin Buttercup)
Exc. fermat, bone and muscles. Exc. feminine head. Exc. eyes and ears. Good neck. Exc. topline. Good developed chest. Exc. angulation. Good coat. Exc. temperament and presentation.

Kuvaaja Matti Toorikka

Disa esiintyi todella hienosti ja käyttäytyi tyylikkäästi, paitsi luokka-arvostelussa, meinasi karata papin luokse, mutta jaksoi kuitenkin vielä keskittyä raviin hetkeksi. Tällä kertaa jäi ruusukkeet saamatta, sillä Disa sijoittui neljänneksi pn kehässä. Mutta olipahan hieno esiintyminen sekä mamin että papin kanssa :)

Disa
3y. old feminine. Exc. bones and muscles. Exc. head, eyes and expression. Exc. neck, topline. Good developed chest. Good angulation in front and behind. Exc. coat. Exc. temperament and presentation

Kuvaaja Matti Toorikka


Kuvaaja Matti Toorikka

Disa jatkaa esiintymisiään Helsinki kv:ssä 23. päivä ja kesäkuun alussa Riihimäellä. Demillä alkoi näyttely tauko ja kehiin paluuta ollaan suunniteltu heinäkuulle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti