tiistai 12. toukokuuta 2015

Kauhea keinu.

Viikon ageilut taas suoritettu, tällä kertaa rata sai pituutta jo 18 estettä. Tai oikeastaan rata oli 20 esteen mittainen, mutta ei-niin-varman keinun takia jätettiin alusta hyppy ja keinu pois ja treenattiin ne erikseen.

Olimme tunnilla jo ajoissa ja saimme mennä harjoittelemaan keppejä toiselle radalle edellisen tunnin ollessa kesken. Melkosen hienosti menee molemmilla tytöillä, vaikkei ne ihan satavarmat vielä olekaan.

Demin kanssa treeni alkoi erittäin epämiellyttävästi karkaamisesta keinulle. Neiti meni hienosti alusta loppuun ja ehdin onneksi palkata oikeaan aikaan, mutta pelästyi takaisin rämähtänyttä keinua. Uusi yritys ja liike pysähtyi kuin seinään puolessa välissä. Ratatreenin jälkeen kokeilimme vielä uudestaan hihnalla ja jarrulla, tämä onnistui hienosti, joten ei sen suurempia traumoja jäänyt!

Demin ratatreenit meni yllättävän hyvin, toki edellä meno on Demille hankalaa ja oma haparointini hidastaa typyä vielä lisää. Toki korvat paikalla lähes koko radan ajan. Demi tarvitsee lisää vauhtia suorille osuuksille. Tämän takia teimme rataa pätkissä ja ohjaaja antoi etupalkkaa. Sillä saatiin kyllä etenemään hyvin, välillä vähän liiankin hyvin :) Josko tää ei olis ihan tuhoontuomittu homma vielä!

Disan kanssa meni tosi hienosti sekä keinu että itse rata. Saimme myös loistavaa palautetta ohjaajalta: kun saadaan keppeihin varmuus, niin aletaan oleen kisakunnossa :) Tai siis täytyy vaan etsiä sellainen tuomari joka mittaa alakanttiin. Ohjaaja kehui, että jos mittaa maxeihin, niin revit kisakirjan ja hommaat uuden :D Noh, josko me eka treenataan ne kepit varmoiksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti