lauantai 23. toukokuuta 2015

Sertifikaatin arvoinen Disa

Oltiin Disan kanssa oikein tyttöjen reissulla Helsingissä. Ohjelmana tietenkin Royal Canin show eli kansainvälinen koiranäyttely. Matka taittui agikavereiden kyydillä.

Tuomarina toimi rodun erikoistuomari Erica Bakker-Van De Woestijne (Alankomaat).  Tuomari käsitteli koiraa todella mukavasti ja katsoi ihastuneena Disan naamaa. Arvostelu oli hyvä ja Disa esiintyi mahtavasti <3 Ravi oli todella sujuvaa, muutama laukka-askel mahtui kyllä mukaan. Mutta seisomisesta olin todella tyytyväinen, takapuoli pysyi ylhäällä ja malttoi odottaa palkkaa. Sijoittuminen jäi tällä kertaa uupumaan, mutta eri3 ja sa sekä seuraavanlainen arvostelu oli kotiinvietävänä:

3years. Attractive bitch of good size and proportions. Nice feminine head, dark eyes. Correct mouth. Good body. Fine bone. Good angulations. Moves well. Tail rather high.

Disan näyttelyura jatkuu parin viikon päästä jatkuu Riihimäellä ja loppuvuoden kalenteriin merkattu uusia näyttelyitä. Demu jatkaa myös sertien metsästystä.

Ensi viikolla jatkuu tuttuun tapaan agility ja perjantaina päästään Mirvan toko-oppiin. Odotan jo innolla tulevaa viikkoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti