tiistai 18. elokuuta 2015

Liepaja 8.8.2015

Kun kerran Baltiaan oli matka, niin tsekattiin sitten myös oliskos siellä jotain näyttelyä mihin Disan voisi ilmoittaa. Ilmoittimme vain Disan, sillä uskomani mukaan esiintyminen vaikuttaa tosi paljon ja tällä hetkellä olisi ollut turhaa maksaa Demin jolkottelusta.

No, olimme siis kovin myöhään ilmoittamassa, joten oli aika rajallista mihin ilmoittaa asialliseen hintaan :) Löysimmekin siis Liepajasta kaikkien rotujen näyttelyn ja sinne pikkuhiljaa suuntasimme. Soittelin vikana ilana ennen lähtöämme Katille, että kuinkas tuolla ulkomailla noin lappujärjestelyt yms toimii. Koko näyttelystä ei ollut otettu yhteyttä ilmon lähetyksen jälkeen ja rupesi hiukan jännittämään, että kuinka käy. Laitoimme kyselyä sähköpotitse Katin ohjeiden mukaan, mutta mitään ei vastattu koko viikkona.

Paikalle menimme hyvissä ajoin ja hyvä niin, koska ensin oli vaikeuksia löytää paikka. Navigaattori ohjasi meidät kadunkulmaukseen, joka muistutti enemmän Auschwitzin muureja kuin Olympia stadionia, vanhat, korkeat muurit, joissa ylhäällä piikkilankaa. Karun näköistä seutua, mutta valitsimme summassa oikean suunnan ja hetkeä myöhemmin olimme vihreiden kenttien laidalla. Laput saimme paikan päältä minun nimellänä ja sitten ei muuta kuin odottamaan kehän alkamista.

Disa esiintyi tapansa  mukaan todella kauniisti ja nappasi AVK 1, SA, PN1, SERT ja ROP. Kaikki yhdellä esiintymisellä, sillä muita schapeja ei ollut ilmoitettu. Tuomarina oli tsekkiläinen Olga Dolesjova, joka käsitteli koiria hyvin ja osasi lukea koiria. Saimme myös todella kauniin arvotelun:

"Typical head, good ears, eyes, good muzzle, normal bite. Excellent body, great musceles. Typical and excellent angulation. Great moves. Excellent coat. Excellent handling."

Ryp- kehää jäimme odottamaan, vaikkei tuloksia sieltä saatukaan. Disan esiintymiseen olen kyllä todella tyytyväinen, sillä hän menee oikein nätisti ja laukka-askelia en muista milloin olisi viimeksi. Murulainen onkin sertin päässä kahden maan valionarvosta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti