sunnuntai 2. elokuuta 2015

Paimenessa Kangasalla

Päätimme Anninan kanssa vielä kokeilla kuinka Bolt ja Demi suhtautuu lampaisiin, kun ei sisu tahdo antaa myöden luovuttaa. Niinpä menimme Kaisla-Maria Hakalan oppiin Hakapaimeneen Kangasalan Saarikyliin. Itseä hieman harmitti, kun en heti kehdannut vaatia apua koiran ja lampaiden ohjaukseen, toisaalta, Demi sai paljon itseluottamusta kun sai ilman ohjeita lampaat liikkeelle, hieman haahuiluakin oli, mutta oli selkeästi kiinnostunut lampaista ja hoksasi miltä puolelta pitää mennä. Välillä komensin vähän liiankin kovaa vauhtia pois, mutta olin todella tyytyväinen kuinka lopulta pärjättiin.
Bolt veti varsinkin tokalla kertaa aivan huippusuorituksen ja vaikka muut koirat haukkui haan ulkopuolella, jätkä keskittyi lampaiden paimentamiseen. Kuvasimme videotakin, mutta emme saaneet lupaa julkaista niitä. Kuviin saimme julkaisuluvan.

Nyt sain siis riittävästi itseluottamusta ilmoittautua uudelleen paimennustaipumustestiin syyskuulle. Yritämme saada vielä uuden harjoituksen elokuun loppupuolelle ja silloin voisi yrittää Allua ja Disaakin saada mukaan.

Kiitos taas Anninalle seurasta, kyllä oli taas kiva reissu :) Saimme seurata myös parin bordercollien treeniä ja heiltä sain myös luvan kuvien julkaisuun :)


Kuva Annina Könönen

Kuva Annina Könönen

Kuva Annina Könönen
Kyllä tyttö ja poika voi olla ihan vaan kavereita <3 Bolt ja Demi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti