tiistai 1. syyskuuta 2015

Karavaanailua ja Tervakoski Kv

Perjantain aamuvuorojen päätyttyä starttasimme asuntoautomme kohti etelää. Toki tällä kertaa ei niin etelään kuin viimeksi, sillä leiriydyimme Lempivaaran leirintäalueelle Riihimäelle. Alicen ensimmäinen karavaanarireissu sujui hyvin. Haukut oli rauhallisia autossa ja alueella tytöt osasivat käyttäytyä hienosti. Suuri ihmetys meille oli se, ettei ravintolaan/terasssille olleet koirat sallittuja. Lyhyen konsertin jälkeen tytöt jjäi rauhallisena autoon. Lempivaara taitaa olla kausipaikkalaisten paratiisi, sillä monien vaunujen ympärille oli rakennettu puisia aitoja portteineen ja etutelttojen tilalla oli mökkejä :) Kaunis paikka, vaikkei me kauaa keretty siitä nauttimaankaan.

Lauantaina siirryimme Tervekoskelle metsästämään sertiä ja cacibia. Sekä Disa että Demi esiintyi Harri Lehkosen kehässä. Demille seisominen on aivan uskomattoman vaikeaa kehässä. Kehän laidalla typy seisoo ja ravikin oikein nättiä, mutta kehässä mieluummin istuu :( Täytyy varmaan viedä typy näyttelykurssille, jos saatais jotain apua. Ja tätä seisomista harjoiteltu päivittäin ruoan saamisen yhteydessä, sujuu todella hyvin :(

Demi sai arvosteluksi erittäin hyvä ja oli luokkansa toinen (nuorten luokka). Kirjallinen tuotos:

"Mittasuhteiltaan aavstuksen pitkänomainen nuori narttu. Hyvä pää. Rintakehän tulee vahvistua. Melko hyvä etuosa. Hieman jyrkkä lantio ja lyhyt taka-askel. Hyväasentoinen hieman matalalle kiinnittynyt häntä. Oikeanlainen turkki. Esiintyy reippaasti."

Disa oli AVK1, ERI, PN2, VARA-SERT ja VARA-CACIB, ei siis kauas jääty valioitumisesta, mutta eihän meillä kiire ole :)

"Keskikokoinen, vahvarunkoinen narttu. Oikeat mittasuhteet päässä ja rungossa.Tasap. kulmaukset. Oikea-asentoinen häntä. Hyvälaatuinen turkki. Erinom. temperamentti. Terveet liikkeet."

Nopean näyttelykäynnin jälkeen jatkoimme kohti Pirkanmaata. Seuraavan yön vietimme Ylöjärvellä, oikein kauniilla Peltomäki campingilla. Mukavaa yhdessä oloa luonnokeskellä, hyvää ruokaa ja lenkkeilyä. Vaikka päivä oli oikein kaunis ja kesäinen, oli illassa jo syksyn tuntua, kostea ja kolea keli sai meidät ajoissa nukkumaan.

Toki aikainen herätys ja siirtyminen Mutalaan talkoilemaan klo kahdekssaksi aamulla saattoi myös vähän vaikuttaa. Mitäpä mamma ei tekisi lasten harrastusten tähden? ;) No nyt on ainakin talkoiden osalta treenipaikka lunastettu, eli ensi talvikaudella olisi tarkoitus treenata agilitya YLÖKKin riveissä. Disalle anottu omaa tuntia ja Demi ja Alice jakaisivat tuntinsa vuoroviikoille. Lisenssiä haettu, toki kisaamaan emme mene tänä vuonna, ensi vuodelle voisi A-lisenssiä harkitakin..;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti