sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Härdellin "pentutapaaminen"

Härdellin ensimmäisen pentueen tapaamista ollaan yritetty järjestää jo kohta vuoden verran, aina on kuitenkin esteitä. Olemme onnistuneet hajautumaan Pääkaupunkiseudulta aina Ouluun saakka, niin myös matkat tekevät oman ongelmansa. Lauantaina saimme kuitenkin kokoonnuttua 5. kasvatin voimin Koirapalvelu Taidoggaan tiloihin Kangasalle.

Paikalle pääsivät Härdellin Benny(Jope), Härdellin Bluebell(Luna), Härdellin Braveheart(Feeti), Härdellin Bubble(Nala) ja Härdellin Buttercup (Demi). Kuvaa yritettiin ottaa lopuksi, Härdellihän siit tuli :D.
Vas. Luna, Jope, Demi, Feeti ja Nala. Kuva Kai Kyllönen

Kuva Tiina Leinonen
Meille oli varattu Taidoggaan tilat kahdeksi tunniksi. Ensimmäisen tunnin aikana tutustuimme Heidi Ruohon opastuksella Dobon ihmeelliseen maailmaan. Demi on saanut kotona harjoitusta jumppapallon päällä olemisesta, joten pallon päällä olo sujui kuin vettä vaan, Tasapainotyyny olikin hieman oudompi. Etutassut tasapainotyynyllä ja kiertäen takajaloilla tyynyä ympäri oli helppoa, mutta takatassujen nostaminen tyynylle oli lähes mahdotonta. Toki monet koirat välttelevät tätä, sillä se tuntuu oudolta ja joutuu käyttämään uusia lihaksia pysyäkseen tyynyllä.

Kuva Tiina Leinonen
Jotta tasapainoilu ei olisi ollut minulle liian helppoa, Demi päätti hypätä syliini. Hyvinhän me pysyttiin pallolla ja tyynyllä. Tutustumisen arvoinen laji, voi kun viikossa olisi muutama päivä enemmän, niin kerkeisi harrastamaan kaikkia kivoja lajeja :)

Lopuki vietimme rentoa yhdessä oloa, joimme kahvit ja söimme eväitä. Koirat pääsi vapaana riehumaan ja pojat alkoivat hoksata, että tytöt tuoksuu erilaiselle. Kova oli komennus Feetille ja Jopelle, eivät vaan meinanneet uskoa.


Vaihdoimme kuulumisia harrastuksista, etenkin Lunan paimennustaipumustesti kiinnosti, sillä Feetin, Nalan ja Demin olisi tarkoitus mennä testiin vielä ennen syyskuun synttäreitä. Luna on käynyt kertaalleen mätsärissä ja heillä on tarkoitus mennä Iisalmen kv:hen. Feetin harrastukset ovat pitkälti samat kuin meidän Demin, tokoa, agia ja näyttelyitä. Jope on enimmäkseen kotikoirana Lahdessa. Nala on jäänyt Dana-mamman hoiviin kotiin ja harrastaa näyttelyitä.

Kuva Kai Kyllönen


Paikalta puutuivat Härdellin Batman(Nemo), Härdellin Bellflower(Sissi) ja Härdellin Bumblebee(Beetta). Toivotaan, että tavataan vielä nämäkin kasvatit. Nemoa ollaan muutamaan kertaan nähtykin ensimmäisenä pentuvuotenamme.

Kasvattajamme Terhi Tikanoja elää jänniä aikoja ja sai muutaman puhelun kotijoukoilta, kun Dana-mamma petaa petiään. Lisää Härdellejä olisi siis tulossa ihan lähiaikoina. Uskaltaakohan niitä vauvoa mennä edes katsomaan? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti