maanantai 9. maaliskuuta 2015

Kevättä rinnassa!

Viime viikko on mennyt aika rauhallisissa merkeissä, treenit jääny ihan vaan muutamaan harjoitukseen. Pari viikkoa sitten kokeiltiin peruuttamista ekaa kertaa ja sitä ollaan harjoiteltu nyt ennen ruoan saamista. Disan kanssa muutaman kerran käyty koeliikkeet läpi. Siinä ne sitten olikin. Itsellä vähän työnteko haitannut harrastuksia ja viikonloppuna tuo toinen osapuoli hoiti pitkälti koirien ulkoilut ja ruokinnat. Mutta ei sitä väsyneenä treeneistä mitään tulekaan, joten ehkä parempi kun ei olla yritettykään liikaa.

Pari viikon takainen tokotunti Disan kanssa tuntui olevan paluu viime syksyyn, tai sitten meillä molemmilla oli vähän takkuinen ajatuksen kulku. Noh, tämä saa toivottavasti lisäintoa treeniin. Eilen meillä ei treenejä ollutkaan. Mutta sunnuntaina taas kokeillaan, josko menisi paremmin.

Kuva Elina Mannila
Torstaina käytiin taas Hertan, Ellin ja Elinan kanssa ulkoilemassa. Sieltä saatiin muutamakin kuva typyistä. Ihmeellistä kyllä saatiin kaikki hetkeksi rauhoittumaan ja otettua kuva kaikista viidestä rivissä. On se ihanaa kun löytää tämmöisiä koirakavereita joiden kanssa voi ulkoilla ja  harrastaa yhdessä.

Kuva Elina MannilaTänään ihanan aurinkoinen ja energinen päivä. Pyykit kuivi ulkona sillä välin kun me likat käytiin metsässä ulkoilemassa ja kuvailemassa. Ohjatusti hypittiin puunrunkojen yli ja nautittiin sulavesistä. Uimamaisterimme Demi valitsi reitit, joten onni oli kumisaappaat :)

Samasta uimamaisterista olen yrittänyt ottaa seisontakuvaa, neiti ei vain tahdo olla samaa mieltä. Noh, toivotaan että seisominen onnistuu edes kehässä. Ei oo enää kuin pari viikkoa seuraavaan kehään.

Kotona tuli tehtyä vielä vihannes- ja kasvismössöt ja treeniherkut koirille. Nyt tarvis käydä tän päivän kuvat läpi ja yöksi jatkaa työntouhuun. Ihanaa kun on kevät ja aurinko paistaa. Kesä on tulossa ja mieli on korkealla :) Huomenna ageileen ja pian alkavilla vapailla vois alkaa todella suunnitella kesää ja syksyä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti