tiistai 3. maaliskuuta 2015

voi valssin vaikeus..

Tää saattaa olla tuttua rytmitaidotomille, mutta nyt tuli semmoinen valssi ettei meinaa tyttö taipua.. Ja ne jotka ei vielä ymmärtänyt, kysymys on agilityn ohjauskuviosta, jossa lähetän koiran esteelle ja vaihdan suuntaa vaihtoaskeleella ja koiran olisi tarkoitus kääntyä esteen jälkeen takaisin ja ohjauksen pitäisi jatkua eri puolella.. joo pitäisi.. oikealta kun lähdettiin suju melko hyvin kun itse muisti varrota koiran mukaan. Mutta vasemmalta vaihto oikeaksi, itse kääntyy väärin päin tai menee koiran eteen, jolloin koira menee tutulle ja turvalliselle vasemmalle.

Disa keksi toissa kerralla, että hyppää esteen sijasta siivekkeen yli ja sieltä sitä tultiin taas. Lähes joka kerta kun osasin valssin, Disa tuli siivekkeen yli. Noh, harjoitus tekee mestarin, mutta on toi tosi huono tapa oppia, jos kisoihin meinaa. Toisaalta oon jännännyt, että jos tuo menee maxeihin hyppääkö yli vai meneekö ali. Mutta jos kerran mieluummin hyppää 50cm siivekkeen yli kuin 35cm esteen, niin tuskin tarvii sitä pelätä.

Demin treeneihin ei paljo lisättävää, neiti veti spurtin Hertan kans alkuun ja loppuun ja siinä välissä karkas pari kertaa kevythäkistä. Noh menihän se esteitäkin hienosti, yhtälailla on oikealla oleminen hankalaa ja tällä kertaa puuttuvat korvat lisänä tuotti ongelmia. On neidillä viime viikon lepäily tuottanut uskomatonta energiaa tähän viikkoon.

Alice, Hertta, Demi, Elli ja Disa. Kuva Elina Mannila. 
Eilen käytiin 1,5 tunnin metsälenkillä Pikonlinnan metsissä, mukana menossa agikaverit Hertta ja Elli. Tänään käytiin reilun tunnin metsälenkillä omalla porukalla, lisäksi ennen agia ja sen jälkeen lenkki vapaana peltoaukeella. Typy ei vaan saa tarpeekseen vaan kotona alkoi painitreeni Alicen kans ja leluleikki. Nyt Demi pääsi iltalenkille yksin naapurin kans ja alkaa pikkasen näyttämään väsymisen merkkejä. Tätä ei kuitenkaan uskalla ääneen sanoa.

Hertta, Disa ja Alice. Kuva Elina Mannila.
Luulin jo huomenna palaavani sorvin ääreen, mutta tässähän on aikaa keksiä viel vaikka mitä kun työkaveri kertoi mun töiden alkavan vasta torstaina.. Jos vaikka treenais tokoa ja oikeella ohjaamista vähän aktiivisemmin. Josko leikkis sillä uudella lelullakin huomenna ja sais sit vähän lisää kuvia. Nyt ei oo oikein aiheeseen liittyvää kuvaa, kun ei hallissa tuu kuvailtua ees puhelimella.Kiitos Elina kuvista ja lenkkiseurasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti