tiistai 10. maaliskuuta 2015

Lentävää menoa

Agissa oli tällä kertaa onnistumisia ja ei-niin-onnistuneita suorituksia. Illan onnistujana Disa  näytti lennokkaita hyppyjä ja kepitkin menee tosi nopeesti verkkojen kanssa. Keinuun neiti tarvii vielä jarrua, mutta Disa ei kuitenkaan arista ääntä tai liikettä, joten eiköhän se jarrukin löydy.

Valssia ei tullut tosiaan harjoiteltua yhtään, mutta tein sen sitten ihan vahingossa oikein tänään, tosin harjoitella piti aivan eri kuvioo. Disa kulki nyt tosi hienosti myös oikealla, kehitystä on siis tapahtunut hurjasti. Disa alkuun meni korkeista esteistä ali, tosin se saattoi johtua ymmärtämättömyydestä ja mun ohjauksen puutteesta. Tänään hypättiin 50cm esteitä ja ainoostaan kerran Disa tuli siivekkeen yli, Jee! Kova on typyllä vauhti ja uskomaton halu tehdä. Alkuun olin varma, että Disalla ei riitä nopeus, mutta tarkkuus on täydellinen. Myönnän, oli väärässä. Disa on radalla Demiä nopeampi ja hakee jo hyvin itse esteitä.

Kuva Elina Mannila. Lentävä Hollantilainen


Kuva Elina Mannila. Yli meni vaikka ponnistus on aika kaukaa :)
Demi opetteli karkaamaan kevythäkistä ja juoksemaan kentälle Disan treenin aikaan. Nyt otin sitten metallihäkin ja häkki jäikin "käytävälle" kenttien väliin. Demin oli vaikea keskittyä kun olimme kaksin toisella radalla ja ohjaajan ohjatessa meitä, neiti opetteli nenän käyttöä. Haeskeli Disaa ja karkasi viereisen radan tokotreeneihin kertaalleen. Putken hakeminen on todella vaikeaa ja minun täytyy lähes pysähtyä, jotta neiti suostuu putkeen menemään.

Demistä on hyvää vauhtia tulossa teini, treeneissä lällättelee ja muutenkin korvat tuntuu olevan kateissa.. ei siis kauaa kestänyt ilo hänen itseluottamuksesta :)  Demillä on paljon taitoa ja vauhtia, nyt päitäisi vain saada neiti keskittymään ja kuuntelemaan enemmän.

Kuva Elina Mannila. Demi ekalla hypyllä.


Huomiselle on luvattu auringonpaistetta ja keväinen päivä, olemme sopineet metsälenkkitreffit ja sitten käydään vielä treenaan mamiakin, josko sitä vauhtia löytyis agikentällekkin :D

Kuvat tärähtäneitä, mutta kyllä siitä koiran erotta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti