perjantai 19. kesäkuuta 2015

Agitreeni tiistailta

Taas pyöritellyt tekstiä vaan päässään, mut tän viikon treeneihin oon melko tyytyväinen. Demi teki paremmin töitä, vaikka kyllä siellä muutama haahuilu kertakin tuli. Tällä kertaa Demi oli ekana ja muut odottelivat laidan toisella puolella. Tämä rauhoitti Demiä selkeästi.

Sitten tuli vastaan uusi ongelma: Miten saadaan mami rauhoittumaan ja ohjaamaan kunnolla loppuun saakka? Tai siis "sylissä kääntö" ei meinannut onnistua ja tätä treenattiin siis useita kertoja ja ohjaaja huutaa että rauhoitu itse ;) Kyllähän se siitä lähti kulkemaan, mutta tämä täytyy muistaa, jota voi treenata!

Disalla oli taas kova meno päällä, oli lähdössä suoraan esteiden edessä ja kun menin toisen esteen taakse, kiersi ekan esteen tosi näppärästi :) uusi yritys ja taas näin. Oli  siis pakko palata 1. ja 2, esteen väliin, jotta Disa tulisi esteiden yli. Ekalla kierroksella mentiin rengaskin hienosti suoraan läpi ja kepeillä myös kuudella verkolla hienosti keppejä myöden. Ongelma siis tosiaan tuli tuossa 8. ja 9. esteen välissä. Itse jännitin kuinka saan koiran putkelta esteelle kun mä oon jo toisella puolella, mutta niin ne vain molemmat meni, sitten 9. olikin tosi hankalaa, kun lähdin liian aikaisin ja menin liian pitkälle ja vaikka mitä muuta. Mutta sitähän varten siellä käydään, että opetellaan. Toiseen suuntaan tuo sylissä kääntö oli hieman helpompi.

Mutta Disalla meni taas vähän juoksemisen puolelle, kun välillä putkeen A:n sijasta ja vaikka mitä muuta. Hienosti löytyy intoa tekemiseen ja vauhtiakin. Kun malttaisi vielä vähän kuunnellakin. Toisella kierroksella renkaasta ei tullut mitään ilman Päivin antamaa etupalkkaa ja muutenkin vähän liian kiire. Keinuun on löytynyt hyvin jarru, mutta muut kontaktit tahtoo välillä mennä läpi juoksuksi.

Demillä esteet menee hyvin ja oikein, ei vaan saisi ottaa liian pitkiä pätkiä kerrallaan. Ei saisi ahnehtia! Täytyy vaan yrittää muistaa se, että noi koirat on aivan erilaisia ja ei voi olettaa, että oppisivat samaan tahtiin. Onhan se jo lottovoitto, että Demi jaksaa hieman keskittyä.

Kaikille hyvät Juhannukset, vaikka itse vielä sorvin ääressä huomiseen, haukut toki viettää vapaata Misin kanssa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti