keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Agitreenien jälkipuheita..

Huh, alkaa oleen takki tyhjä tuon Demun kanssa, tai siis hienosti kuuntelee ja ottaa kontaktia tokotreeneissä ja muutenkin aika hyvin, rakastaa leluja ja herkkuja sekä tarjoaa itse paljon liikkeitä. Mutta sitten kun päästään agihalliin, on kaikki unohdettu, ei osata istua, kuunnella ja touhotetaan muutenkin omiaan Väsytetty on, palkkaa on kokeiltu leikillä ja herkuilla, kokeiltu ettei saa leikkiä kavereiden kanssa, kokeiltu että saa touhottaa ensin vapaana. On kokeiltu että aloitetaan heti hänen kanssaan, on kokeiltu että odottaa vuoroa häkissä. Mä "leivoin" jopa huippumaksaherkkua, jolla tokoliikkeet onnistui hyvin, mutta agiradalla ei sekään kiinnostanut. Onkohan tässä käymässä niin, että Demun treenit jää tauolle, kun ei tästä näytä mitään tulevan..

Vai onko tää kaikki ihan vaan mun asenteesta kiinni? Mirva sanoi tokotreeneissä, että ens kerralla sä et sano kertaakaan että sä et osaa tai että koirat ei osaa. Se kuulemma heti vaikutti meidän menoon. Pitäiskö mun mennä kuin  maailmanmestari tuon Demun kanssa treeneihin eikä niin että odotan jo ekaa karkausta.

Joo siinä pääpiirteittään Demun rata, itse unohdin koko ajan mihin mennä, (mä niin tarvisin numeroinnin esteisiin) ja kun mä unohdin ja Demu karkaili, ei siinä jäänyt paljon kerrottavaa. Joo päästiin rata loppuun saakka. Ohjauksessa taas kädet pitää muistaa pitää alhaalla, jotta koira osaa mennä oikeaan paikkaan. Itselleni täytyy laittaa muistiin, että aloitin radalla niin, seisoin tuolla kakkosesteen takana valmiiksi (siis niin että ohjasin paikaltani Demun kiertämään kakkosen) ja siitä valssilla hypylle. Tosin olin auttamatta myöhässä persjätöllä hypyn ja keinun välissä, tyhmä ei vaan tajuu.

Disan kanssa meni ihan kivasti, ainoastaan vikalle putkelle irtoominen oli vähän hakusessa. Mä huudan putki ja pysähdyn, kun odotan että Disa lähtis kohti putkea, noh hän hyppää putken päälle. Samanlailla mentiin monta kertaa. Sami neuvoi, että hidasta älä pysähdy, ja avot, niinhän Disa lukitsi putken. Mentiin Disan kanssa rata uudestaan ja siinä se sit oli, kun kaikki meni niin hienosti. Olinhan käynyt täysmunaukseni jo tekemässä samalla radalla, joten oli aikakin jo onnistua. Rata ja ohjaus siis jälleen Sami Salmisen käsialaa.

2 kommenttia:

  1. Miten musta tuntuu, että tota, minkä kanssa sä ja Demu painitte, on liikkeellä. Bolt haahuilee aina agiradalla (tätä me kyllä tehdään tokossakin) ja Boltin sisko kuuluu heittävän myös kesken treenien vaan maihin, että nyt riitti. Jotenkin ainakin meillä innostuu helpommin tokosta. Liekö sitten otettu etupalkka agissa liian pian pois ja olettaa tokossa saavansa namia helpommin vai mistä johtuu :/

    VastaaPoista
  2. Joo tän kanssa ollaan painittu kovin, enkä todellakaan tiedä mikä auttaisi. Täytyy varmaan yrittää etupalkkaa ja tokosta tuttua hetsausta. Luulis, että tommoset aktiiviset koirat nauttisi enemmän agilitysta kuin tokosta, mutta onhan se hyvä ett jossain on hyvä vire. Kohta ohjatuista treeneistä tauko ja alkaa omatoimitreenit, joten josko tauosta olisi hiukka apua. Tai sit vaihtuu koira treeneihin ;D

    VastaaPoista