keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Liian paljon vauhtia, liian vähän järkeä.

Meidän teini näytti taas agitreeneissä, kuinka tehdään kaikkea muuta kuin pyydetään: maksimissaan kolme estettä kerrallaan jaksoi keskittyä. Tosin ei ollut kyllä mamillakaan keskittyminen ihan A-luokkaa, joten ehkä tänään ei ollut meiän treenipäivä. Upeita hyppyjä typyllä kyllä oli ja pituudessa liisi yli ilman huolen häivää. Saatiin juuri ja juuri mentyä Demun kanssa koko rata ja varmaan tuhannennen karkauksen jälkeen, meikäläiselle riitti. Demu sai jäähykomennuksen ja treenit jatkui Disan kanssa.

Ei Disankaan treenit ihan huippusuoritus ollut. Tosin tästä päättelinkin, että oma ajatus ei ollut ihan täpöillä mukana. Heti eka putki oli jo vaikea, mutta kyllähän se siitä sitten alkoi sujua. Sain paljon muistutusta vartalon käytöstä ohjauksessa, mutta loppupyörityksessä sain paljon kehuja vartalon käytöstä ja tilan jättämisestä koiralle.

"Liian helppo rata"Sami kehui, että teki meille liian helpon radan, joten teki meille uuden radan, jossa pussi ja rengas myös mukana. Pussin Disa meni kuulemma vähän laiskasti, mutta renkaan joka kerta upeasti. Kepeilläkin upeaa työtä, kuusi verkkoa toki käytössä.


Päätin antaa Demille uuden mahdollisuuden, ja kyllähän neiti teki vähän paremmin töitä. Tai esteet meni hienosti, mutta välillä karkuretki oli liian houkuttava. Demin kanssa harjoittelin keinua ja välistä vetoa tokalla radalla. Odottelu ajan kokeilimme vähän muokattua ekaa rataa, jotta saimme treeni-intoa.

Demun rataa


Treenien jälkeen menimme tapamme mukaan juoksuttamaan koirat läheiselle pellolle. No, Demu purki ylienergiaa rähinäleikkiin Ellin kanssa ja samassa ilmeisesti väänsi oikean etutassun. Itkukonsertti alkoi heti, mutta lakkasi mun päästyä paikalle. Painelin ja vääntelin tassua, mutta ei siinä enää mitään tuntunut. Tsekattiin myös lähiympäristö ettei kyytä ole näkyvissä. Hetken päästä typy juoksi jo täyttä vauhtia eteenpäin, joten tuskin siinä sen suurempaa sattunut. Joskus ois vaan kiva kun järkeä olisi enemmän kuin vauhtia..

Saamani kommentin perusteella, päätin kokeilla tuota agimaps. On ainakin julkaisukelpoisempia kuvia :) Treenivihkooni piirsin vielä ihan manuaalisesti, mutta teille en kehtaa enää noita tuherruksia ja lyijykunän suttuja näyttää :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti