maanantai 20. heinäkuuta 2015

Hyvinkää kr

Ilmoittelin keväällä melko tohinalla Disaa ja Demiä näyttelyihin, ajatuksella että kesällä on aikaa vaikka mihin. Olin täysin unohtanut Hyvinkään kaikkien rotujen näyttelyn, onneksi muistutuksena tulivat näyttelylaput :)

Oikein onni olikin, että paikalle saavuimme, auringosta saimme nauttia pitkän päivän, sillä jäimme Disan ROPin myötä RYP-kehään. Demi esiintyi omaan tyylinsä "löysin rantein" EH:n arvoisesti. Demi ei myöskään välittänyt seisomisesta yhtään, vaan istui heti palkan saatuaan. Tuomarina oli oikein mukavan oloinen Marja Talvitie. Näyttelyyn oli ilmoitettu vain 3 schapendoesia, junnuluokan uros ja meidän tytöt.

Demin arvostelu:

Erittäin hyvä tyyppi, hyvä ilmeinen pää. Hyvä kaula ja ylälinja. Hieman liian laskeva lantio. Kovin löysät kyynärpäät ja vielä todella kevyt runko. Hyvä karvanlaatu. Liikkuu edestä leveästi ja löysästi. Tarvii aikaa. NUK1, EH.

Disan arvostelu:

Aavistuksen lanneosaltaan pitkä, kuitenkin erinomainen tyyppi. Hyvä pää. Niukat etukulmaukset, hyvät takakulmaukset. Oikein kannettu häntä. Tyypilliset, kevyet liikkeet. Hyvä karva. AVK1, ERI, SA, PN1, SERT, ROP.

Jäimme siis odottamaan RYP-kehää koko porukalla ja kiertelimme lähikunnissa. Arvioitu alkamisaika oli 15.30. Palasimme näyttelypaikalle hieman ennen klo 15 ja saman tien meitä pyydettiinkin jo esiarvostelukehään. Disa esiintyi todella kauniisti ja malttoi seistä rauhallisena, vaikka pitkä odottelu ja vieressä hösätään. Isossa kehässä pääsimme vielä jatkokierrokselle, kun noin puolet ohjattiin pois kehästä. Vaikka ei sijoituttukaan oli kokemus todella mukava ja ihana nähdä kuinka Disan esiintyminen on muuttunut vuoden aikana. Tuomarina kehässä toimi italialainen Anna Albrigo.

Tästä alkoi siis viimeisen sertin metsästys. Seuraavaksi piti esiintyä molempien tyttöjen kanssa Nokian ryhmänäytelyssä, joudutaan kuitenkin perumaan se matkan takia. Ensi viikolla haetaan Disalle ja Alicelle rokotukset ja koko konkkaronkalle passit ja suuntaamme lomamatkalle Baltiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti