torstai 9. heinäkuuta 2015

Kesätreenejä

Viikko sitten käytiin hieman kesäretkellä, suuntana Mänttä ja ohjelmana tokoa ja touhuamista. Menimme siis tällä kertaa Mirvaa moikkaamaan, mukana Disa, Demi, Alicen ohjaaja R ja minä. Alice jäi kotiin Misin kanssa korjaamaan autoa, veneilemään ja "peppua tarjoileen". Juoksut on laittanut pienen tytön pään sekaisin, että tarjoaa itseään koko ajan, etenkin Demille.
Noh, treeneissä jatkettiin samaa tyyliä, kaukoja, seuruuta, sivuja ja "täällä". Uusina juttuina käännös oikealle ja kaukoja niin, että laitoin Disan istumaan, menin kauemmaksi ja kehuin ja tulin takaisin palkkaamaan. Demin kanssa treenit jäi vähän tyngäksi, sillä typyn kiinnostus oli taas aivan muualla. Ei ollut ihan paras päivä. Väisti mua enemmän kuin koskaan. Todettiin, että ehkä väsymys ja kuumuus teki ikiliikkujalle tepposet. Nyt Demin kanssa höntsäillään muutamat treenit ja sivulla oloja treenataan niin, että molemmissa käsissä palkka ja laitetaan vasemmalla istumaan ja oikealla palkataan sydemest (eli rinnalla käsi ja ylhäältä päin palkka). Noh kerrottakoon tähän väliin, että syy selvisi seuraavana päivänä, kun "torttu turpeana ja oikein tirskuen täytettä" eli juoksut alkoi.

Kun treenit ei oikein maistunut, menimme lentokoneiden varalaskupaikan päähän ja uimaan. Kuviakin otettiin, vaikkei Disa tahtonut mamman läheltä liikkua ja Turon leikit oli niin erikoiset ettei tytöt yhtään ymmärtänyt. Mirvan kanssa Demille leikki maistui vaikka se lelu oli ihan mahottoman iso :)

Tällä viikolla treenit on jäänyt vähäseksi, sillä mä oon känyt muutaman vuoron tekeen töitä ja vettä on tullut riittävästi. Vesi ei muuten ole ongelma, mutta eihän märkään maahan voi istua tai mennä makaamaan. Sehän on märkä! Uimassa voi käydä kun ei se haittaa.. Eilen lähdin kolmen kanssa ensin mettälenkille ja siitä suoraan agihalliin. Huippu fiiliksellä, aurinko paistoi. Kun päästin hallille, alkoi sataa kaatamalla ja ukkonen paukkui. Vaikka kuuro kesti vain hetken, fiilis ei ollut enää yhtään niin hyvä. Hetken aikaa siinä treenailtiin sekä agia että tokoa ja sitten lähettiin kotiin. Yritetään paremmalla onnella ensi viikolla.

Tänään on omatoimiset toko treenit Anninan kanssa ja sunnuntaina erikoisnäyttely Nastolassa. Nastolaan olen ilmoittanut sekä Disan että Demin, saas nähdä kuinka meiän käy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti